Mijn KOVON KOVON Communities

MQM UDO certificaten uitgereikt aan 6 comakers.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant 10 in Enschede is het MQM UDO certificaat door Anton Huiskamp van KOVON uitgereikt aan vertegenwoordigers van de volgende bedrijven:

Aannemingsbedrijf  H. Groen BV

Slot Installatietechniek BV

Aannemersbedrijf Gosseling ter Horst BV

Installatiebedrijf Velo van der Bij BV

Logtmeijer Schilderwerken BV

Nijhuis Bouw BV, Vestiging Enschede

Na woorden van welkom door Ineke Buursink, directeur, en Marcel Meijerink, manager Onderhoud Service Bedrijf van Domijn richtte Huiskamp zich in zijn toespraak in het bijzonder tot management en medewerkers van de zes bedrijven.

De spreekwoordelijke Twentse bescheidenheid is normaal een deugd. Met betrekking tot het behalen van het MQM UDO certificaat is echter een knappe prestatie geleverd, waarover door de bedrijven niet bescheiden behoeft te worden gedaan! U mag er met elkaar trots op zijn dat u de bedrijfsvoering, effectiviteit, efficiency  en samenwerking hebt verbeterd door middel van het MQM kwaliteitsprogramma van KOVON.

Hij reikte vervolgens het MQM certificaat uit aan een manager en een vakman van elk van de zes bedrijven.

Met betrekking tot Nijhuis Bouw BV, vestiging Enschede, memoreerde hij de stimulerende rol naar de andere vijf bedrijven. Dank daarvoor!

Logtmeijer Schilderwerken BV begon later met het proces, maar haakte met behulp van de hele familie Logtmeijer aan en slaagde voor de MQM Audit. Proficiat!

Bij Aannemingsbedrijf H. Groen BV hebben de directeur en zijn echtgenote samen het MQM proces getrokken. En met  goed gevolg!

Na een dip tijdens het MQM proces heeft Slot Installatietechniek BV op een goede manier een doorstart gemaakt en is het bedrijf geslaagd voor de MQM Audit. Hartelijk gelukgewenst!

Velo van der Bij zit erbij! Het heeft erom gespannen, maar het is gelukt. Gefeliciteerd!

Gosseling ter Horst was het ijverigste jongetje van de klas, zo wordt verteld. Hans ter Horst lette goed op en schreef alles op. Anderen hebben het daarna uitgewerkt tot een goed MQM Handboek voor het bedrijf.

Tenslotte dankte de KOVON directeur de medewerkers van Domijn die tijdens het proces ter voorbereiding van de MQM Audits  een stimulerende rol hebben vervuld in de richting van de comakers.

Met een hapje en een drankje werd de bijeenkomst afgesloten. Natuurlijk moesten bedrijfswagen van de zes bedrijven voorzien worden van de felbegeerde MQM stickers.

[nggallery id=5]